Du kan betragte AgroPro som en sparringspartner, du kan anvende når det passer dig. Vi er altid nemme at få fat på, hvis du har spørgsmål, eller bare vil bekræftes i, at det er den rigtige beslutning, du er ved at tage.

Har du mod på at tænke nyt og selv gøre en indsats, kan vi hjælpe dig til, at prøve nye ideer af og være med, hvor tingene sker, her og nu.

Bedrifterne bliver større og den enkelte planteavler får mindre tid til den enkelte mark. Det giver risiko for, at problemerne ikke forebygges, eller endnu værre, ikke bliver løst i tide.

Her får du hos AgroPro en bred og opdateret vidensbank, og overskuelige og aktuelle nyhedsbreve, der hurtigt giver dig et overblik over, hvor det kan være givtigt at sætte ind. Du kan så håndplukke de ”guldkorn”, der har relevans for netop din bedrift.

Hvert år har sine udfordringer. Med de nyeste forskningsresultater fra ind- og udland, gør vi vores yderste, for altid at være et skridt foran.

Vi har lavet en struktur, hvor vi har delt opgaverne imellem os, så vi har konsulenter, der koncentrerer sig om det, der sker i marken, og et bagkontor, der altid er opdateret på regler og krav til indberetninger.


Rådgivning

Med hyppige besøg på din bedrift kender vi dine marker på godt og ondt. Vi kommer ud i hjørnerne og i den fjerneste ende og opdager risici, som kunne koste penge.

Jordbundsanalyser

Vi tror, vi kender vore marker. De våde pletter, den gode jord og den dårlige del, men ofte er der ikke styr på hvad der befinder sig under jordoverfladen.

Indkøbsfordele

Via samarbejde med AgroPro Sjællands søsterselskab Agro Support, tilbydes fællesindkøb af kemi, gødning, såsæd, olie med mere. Dette tilbud udvides efter behov.