Kender du din mark i dybden? Hvis ikke, er det en god idé, at få taget en jordprøve.

Vi har altid den lille skovl med, når vi kommer på markbesøg. Ofte er det nemlig mere interessant, hvad der sker under jorden, end over den, og hvordan rodnettet ser ud, fremfor bladene.

Skal vi have det rigtige billede af din mark, er jordprøver den eneste rigtige løsning.

Reaktionstal (Rt), fosfortal (Pt), kalital (Kt), magnesiumtal (Mgt) og kobbertal (Cut) er vigtige at kende, for enten at kunne spare, eller tilføre ekstra til jorden, for at modvirke mangler.

Jordprøver tager vi, fordelt over hele marken. For at få den bedste og mest præcise udtagning, bruger vi en ATV-motorcykel med computer og GPS-udstyr. Efter analysen er foretaget, indlægges måltallene på et farvelagt kort, som giver dig et nøjagtigt billede af næringsstofferne i marken.

Ud fra disse, kortlagte oplysninger, kan vi lave en nøjagtig gødningsplan for sæsonen. Og det er muligt, at få udarbejdet tildelingskort, hvis man har brug for det.

Vi tilbyder også

Rådgivning

Med hyppige besøg på din bedrift kender vi dine marker på godt og ondt. Vi kommer ud i hjørnerne og i den fjerneste ende og opdager risici, som kunne koste penge.

Indkøbsfordele

Via samarbejde med AgroPro Sjællands søsterselskab Agro Support, tilbydes fællesindkøb af kemi, gødning, såsæd, olie med mere. Dette tilbud udvides efter behov.