Vores vigtigste arbejde foregår i dine marker!

Som kunde hos AgroPro Sjælland får du hjælp med markplanlægning, indberetninger til Naturerhvervstyrelsen og generel viden om planteavl, der kan løfte din produktion. Du kan forvente en rådgivning, der er baseret på rettidighed og management i marken – tilrettet din bedrift.

Vi giver personlig og individuel rådgivning, fordi vi kender dig og dine marker. Vi har landets største frekvens af markbesøg, der starter i det tidlige forår, hvor det er vigtigt at få tilrettet standardstrategierne til netop dine arealer.
Vores rådgivere er altid opdaterede med den nyeste viden om sorter, planteværn og regler, både hvad angår den generelle planteavl, specialafgrøder og indberetninger.

Vi er ikke bange for at formidle erfaring fra én kunde hurtigt videre til flere – det giver os reelt ”Danmarks største forsøgsareal”.

Vi servicerer godt 500 kunder over hele landet, men som vores firmanavn antyder, har vi base på Sjælland, og det er også her, flertallet af vores kunder holder til. Kunder i udlandet er dog med til at sikre inspiration, der også kommer dig til gode.

Hos AgroPro Sjælland koncentrerer vi os om det, vi er bedst til, nemlig planteavlsrådgivning.