Biran Lars Nielsen

Brian Lars Nielsen

Planteavlsrådgiver.

Brian er netop vendt tilbage til Agropro som planteavlsrådgiver. Driver selv et mindre landbrug og har mere end 10 års erfaring som rådgiver. Ud over indgående kendskab til optimal dyrkning af salgsafgrøderne, kan Brian også som grovfoderrådgiver optimere dine majs- og græsmarker.

Claus Skov Madsen

Claus Skov Madsen

Agronom.

Claus er AgroPros mest erfarne rådgiver, og hans evne til at formidle er kendt på hele Sjælland. Han har oparbejdet en stor viden om vandløbsvedligeholdelse, vandplaner, ekspropriation og erstatningssager.

Hans Jørgen Bak

Hans Jørgen Bak

Agronom. Medejer.

Hans Jørgen har mange års erfaring, både som landmand og planteavlsrådgiver med speciale i optimal dyrkning af vores traditionelle raps- og kornafgrøder. Hans Jørgen driver selv et landbrug på godt 150 ha i Nordsjælland, så han har den praktiske udførsel tæt inde på livet.

Mathias Styrbak Lauritzen

Mathias Styrbæk Lauritzen

Uddannet Landmand, Agrarøkonom og Driftleder.

Mathias er den, der ved mest om den praktiske udførsel. Mathias befinder sig bedst ude i marken og maskinhuset, og flere og flere kunder, drager nytte af hans store praktisk baserede viden.

Steffen Rath Rosenwanger

Steffen Rath Rosenwanger

Planteavlsrådgiver.

Steffen har tidligere arbejdet som produktkonsulent for Brdr. Ewers. Han er uddannet jordbundsteknolog og har igennem der sidste 13 år opbygget en stor viden og erfaring indenfor optimeret anvendelse af planteværn og gødning, og besidder generelt en stor basisviden om planteavl. Derudover har Steffen både viden og interesse for specialafgrøder. Han kommer til at have base i vores Odsherred afdeling, og vil naturligt primært dække det nordvestsjællandske område.

Søren Overgaard Schnipper

Søren Overgaard Schnipper

Agronom. Virksomhedens direktør og medejer.

Søren har en bred viden om planteavl i almindelighed og kartofler i særdeleshed, og han er meget brugt over hele Sjælland. Søren er altid opdateret med de sidste nyheder indenfor planteværn og afgrøder.

Vagn Thygesen Lundsteen

Vagn Thygesen Lundsteen

Medejer og stifter af AgroPro Sjælland.

Vagn er efterspurgt som rådgiver over hele landet på grund af sin store erfaring og sin progressive tilgang til planteavl. Vagn er endvidere en dygtig og flittig skribent, der gør et stort arbejde, for at skabe bedre forhold for de danske landmænd, både rådgivningsmæssigt og politisk.