det siger kunderne:

Jeg sætter pris på den gode opbakning, jeg altid får, fra både konsulent og bagkontor. Selv hvis jeg har akut brug for hjælp i weekenden.
Planteavlsdagen er altid en god og vigtig dag at deltage i. Og arrangementer som ”Jordens Dag”, og mini-forsøgene med for eksempel rapssorter, er meget givtige. Derudover giver erfa-møderne, med vekslende besøgssteder samt de ugentlige nyhedsbreve god indsigt i hvad der rør sig her og nu.
Søren Vestergaard, Knardrupgaard

Jeg kan godt lide de regelmæssige besøg i sæsonen, og mest af alt sætter jeg pris på, at der er hurtig tilbagemelding, hvis jeg har akutte spørgsmål. Det er jeg ret imponeret over og det er en kæmpe hjælp, når det brænder på.
Herudover synes jeg, det er godt, at man har ansat folkene i bagkontoret. Det er en stor fordel, at der er folk der har helt styr på det i marken, og andre der har styr på reglerne.
Også nyhedsbrevet er rigtig godt. Og selvfølgelig pølserne, der bliver serveret til arrangementerne!
Jesper Nielsen, Gislingegaard

Jeg har valgt AgroPro, fordi man har en anderledes tilgang til planteavlsrådgivningen. Det er ikke så stringent og man får altid den nyeste viden, ikke mindst fra tyske, svenske og engelske forsøg.
Prisen er også en faktor, og den er bestem til, at have med at gøre.
En anden ting er, at man har delt opgaverne op, så der er eksperter i marken og på bagkontoret. Det er en god fordeling, alle ved, hvad de laver og Peter er nem at koordinere med.
Jens Nygaard, Nygaard-Jensen I/S

Jeg er ny i AgroPro-regi. Jeg søgte noget andet end det, jeg fik før, og da jeg har mange andre jern i ilden, nytter det ikke noget for mig, at jeg kun kan få hjælp fra 8-15. Jeg er rigtig glad for, at kunne få svar udenfor normal arbejdstid.
AgroPro er ikke gift med et fast system, men tager den bedste løsning, og formidler den videre.
Man får altid et svar eller en mening, der ikke bare er et standardsvar, man selv kunne have slået op.
Jeg er også glad for nyhedsbrevene. De er letforståelige og altid aktuelle. Her kan man hurtigt tage de guldkorn, man har brug for, og det er altid opdateret med, hvad der sker her og nu.
Rasmus Fog-Larsen, Nygård

Jeg bruger AgroPro, fordi jeg gerne vil have en totalløsning. Jeg synes der generelt er et højt, fagligt niveau og en professionel tilgang til tingene. Desuden sætter jeg pris på den personlige kontakt med konsulenten, der som regel er nem at få fat på.
Aage Lohmann Poulsen, Svineproducent, Særslevgaard

Jeg er glad for de planlagte mark besøg i vækstsæsonen. og den hurtige tilbagemelding, hvis jeg har akutte problemer i marken.
Søren følger op på tingene.
Anders Kristensen, Slotsgården

Jeg bruger AgroPro, fordi de går mere op i fotosyntese end regler. Her er det det faglige, at planterne skal vokse og trives, der er fokus på. Jeg er også glad for, at AgroPro er frie og uafhængige, og giver råd derefter. Desuden er de altid til at få fat i, jeg har altid fået svar indenfor samme dag.
En anden ting, der er vigtig for mig, er at der bruges flere markstyringsprogrammer. Jeg har selv brugt Næsgaard Mark, gennem mange år, så det er rart, at kunne fortsætte med samme system.
Aage Holst Pedersen, Skibstedvestergaard